Geen shirts                                                   19 September 2021

Het Nederlands dames zitvolleybal team heeft wedstrijd shirts moeten lenen. Misschien nog een keer vermelden? Het Nederlands dames zitvolleybal team heeft wedstrijd shirts moeten lenen! Onbegrijpelijk dat een nationaal team zonder wedstrijdshirts wedstrijden speelt. Geen idee hoe de teammanager bij de Nevobo op kantoor heeft gereageerd, maar ik heb een idee. Het was deze keer een oefenwedstrijd tegen een gelegenheidsteam om weer meer ervaring op te doen, maar toch is het bericht veelzeggend. 

Op de foto zien we vrolijke gezichten bij de Nederlandse zitvolleybal team speelsters, dus het zal allemaal wel goed zijn bevonden om andere shirts te moeten dragen. Is het spelen met andere shirts ook iets wat valt onder “ervaring opdoen” waar zo vaak over wordt gesproken bij het Nederlands dames zitvolleybal team in opleiding?

En als we vanuit de organisatie kijken; Is het zwarte pieten ondertussen al begonnen tussen de Nevobo, de teammanager of een eventuele leverancier van de wedstrijdshirts?

Benieuwd wat er gebeurd zou zijn als dit bij de Nederlandse beachvolley teams of de Nederlandse  volleybal teams het geval zou zijn geweest.

Wat ik er van vind? Het is een blamage!  Maar waarschijnlijk niemand bij de Nevobo die zich daar druk om zal maken. Net als om het zitvolleybal in Nederland en we zien opnieuw het bewijs hiervan.

Geen wedstrijd shirts, een nieuw dieptepunt in de geschiedenis van het zitvolleybal onder de Nevobo!