De loting EK zitvolleybal 2021                     8 Augustus 2021

Op 1 augustus 2021 om 10.39 werd het bekend gemaakt; zaterdag 7 augustus 2021 zou de loting van het EK zitvolleybal 2021 plaats gaan vinden. Deze loting zou live worden uitgezonden via YouTube dus je hoeft er niets van te missen. Op de Facebook pagina van Paravolley Europe werd er in aanloop naar deze zaterdag verschillende berichten geplaatst om zo de aandacht groot te houden.

Op zaterdag 7 augustus 2021 is de loting live te volgen via YouTube. Nederland zal met het heren zitvolleybal team als B3 tegen Oekraïne, Letland and Italië gaan spelen in de poule wedstrijden. En het Nederlands dames zitvolleybal team is als B5 geplaatst en zal moeten aantreden tegen Europees en wereldkampioen Rusland, vice europees kampioen Italië, Oekraïne en Hongarije.

Van deze loting is na enkele uren niets te vinden op de communicatiekanalen van de Nevobo. Niets op de websites van de Nevobo, niets op de Facebook pagina Volleybalnl & niets op twitter. Niets op de twitteraccount VolleybalNL en niets op de twitteraccount zitvolleybal. Op dit laatste twitter account zien we wel wat er op het twitteraccount zitvolleybal zou moeten staan. “Hier lees je al het nieuws van de Nevobo op gebied van Zitvolleybal. Voor vragen: communicatie@nevobo.nl

Volgens mij een overbodige vraag maar hoe kan het dat er vanuit de Nevobo helemaal niets is te vinden over de loting van het EK zitvolleybal 2021, waar zowel het Nederland heren zitvolleybalteam als het Nederlands dames zitvolleybal team aan zullen deelnemen?  We lezen alleen op de Facebook pagina van Dames Paravolley NL een bericht over de loting, want ook op de Facebook pagina van Heren Paravolley NL zien we niets over de loting.

En gebeurd dit ook niet als er lotingen zijn bij het volleybal of beachvolleybal, of zijn er dan wel website artikelen snel na de loting te vinden op de website www.volleybal.nl?

Opnieuw het bewijs dat de aandacht van de Nevobo voor het zitvolleybal slecht is.

Nu maar hopen dat er morgen misschien wel aandacht zal zijn voor de EK zitvolleybal loting, maar het blijven hopen op zitvolleybal aandacht houdt ook een keer op! Overmorgen dan misschien?