Mascotte Mike krijgt wel aandacht!                                     22 januari 2019

Bondscoach Pim Scherpenzeel was er van overtuigd, deze week komt er een artikel op de website van de Nevobo over de gebeurtenissen bij het Nederlands dames zitvolleybal team van de afgelopen maanden. Er werd begin december 2018 al door hem gemeld dat er binnenkort een artikel zou worden geplaatst, maar ook na opnieuw een email van mijn kant in januari 2019, bleek het artikel nog niet te zijn gemaakt. De communicatiemedewerker Martin van Berkel bood excuses aan de team manager van het dames zitvolleybal team, maar zou er voor zorg dragen dat het deze week op de website werd geplaatst, aldus Pim Scherpenzeel. In het gesprek van 12 januari 2019 dat ik had met Pim Scherpenzeel, verklaarde hij dat het deze week zeker geplaatst zou gaan worden, en anders zou Scherpenzeel vrijdagmiddag 18 januari 2019 naar de bond gaan bellen dat er nu direct actie zou moeten worden ondernomen.  Maar ook de dagen na het gesprek was er niets te vinden op de website. En vrijdag 18 januari 2019… niets. Zaterdag niets. Zondag…niets. Maandag 21 januari 2019, alweer een nieuwe week, maar nog steeds geen aandacht voor het beloofde artikel over het zitvolleybal dames team. Nu, dinsdag 22 januari 2019 is er nog steeds niets bekend gemaakt over de aanpassingen bij het Nederlands dames zitvolleybal team. Aanpassingen die sinds oktober 2018 zijn gestart. En mede daarom ben ik vanaf 4 december 2018 zelf maar gaan communiceren via de email en al dus een paar weken bezig om meer duidelijkheid te krijgen over de huidige stand van zaken bij het Nederlands dames zitvolleybal team. Ik heb Pim Scherpenzeel aangehoord en ben dus meer te weten gekomen over zijn ideeën en plannen met het dames zitvolleybal team. Het artikel op de website over het zelfde onderwerp zou misschien nog meer duidelijkheid geven aan de zitvolleybal gemeenschap, maar tot nu toe laat het communicatieteam van de Nevobo het afweten. Alweer, al ben ik heel eerlijk wat betreft zitvolleybal.   

Het communicatie team zal het wel erg druk hebben. Wist u trouwens dat mascotte Mike een nieuw jasje heeft?  Ik las het zojuist op de website www.nevobo.nl

Klasse, dat het communicatieteam van de Nevobo voor dit soort dingen wel serieus aandacht heeft. Logisch dat ze het dan ook druk hebben, als je wel tijd hebt voor dit soort  aandachtspunten. Kwestie van prioriteiten stellen als je het mij vraagt.  In februari 2019 dan maar een artikel lezen over het dames zitvolleybal team of wordt het toch maart 2019? Wel in 2019? Vraagje nog aan Martin van Berkel van het communicatieteam van de Nevobo; Ik zit maandag 28 januari 2019 op kantoor bij de Nevobo in Utrecht en heb daar een gesprek met onder andere de directeur David Davio. Zal ik het bespreekbaar maken bij hem, of is hij op de hoogte van het steeds maar weer uitblijven van het bewuste dames zitvolleybal artikel? Het zou toch jammer zijn als… Laat ook maar.

Mascotte Mike mag niet klagen over de aandacht die hij krijgt!