Duidelijk verschil                                                                  7 oktober 2019

Het verschil is groot en dus duidelijk. Zowel Pim Scherpenzeel van het Nederlands dames zitvolleybal team, als Jamie Morrison van het Nederlands dames volleybal team zijn sinds dit weekend niet meer werkzaam voor de Nevobo in de functie als Bondscoach. Er is echter wel een verschil in bekendmaking.  

De Bondscoach van het Nederlands dames zitvolleybalteam krijgt aandacht via een Facebookbericht op de Facebook pagina VolleybalNL op 7 oktober 14.38 uur met een link naar de Nevobo website waar het artikel op 4 oktober 20.54 uur is gemeld. De Bondscoach van het dames volleybalteam krijgt ook aandacht via een Facebookbericht op de Facebook pagina VolleybalNL, maar een dag later op 5 oktober om 16.04 uur met een link naar de Nevobo website waar het artikel op 5 oktober om 15.59 uur is gemeld.

Het Facebook bericht van het ontslag van de Bondscoach volleybal wordt na 5 minuten geplaatst, en het Facebook bericht van het ontslag van de Bondscoach zitvolleybal wordt pas na 65 uur en 44 minuten geplaatst.

Het lijkt mij duidelijk hoe het communicatie team bij de Nevobo werkt, en dat de prioriteit absoluut niet bij het zitvolleybal aanwezig is.

Opnieuw een duidelijk verschil, maar allang bekend.