De grote onbekende                                                                                          8 april 2021

Kent u Jantine Hop? Jantine Hop is fysiotherapeut en zo ook betrokken bij het NHZT sinds 2019.

Op haar Facebook pagina zien we eind maart 2021 nog steeds haar betrokkenheid bij het zitvolleybal door te melden dat de voorbereidingen EK zitvolleybal gelukkig weer zijn begonnen! Uit het woord “gelukkig” blijkt betrokkenheid en blijdschap. Ook zien we op haar Facebook pagina op 13 mei 2019 voor het eerst melding van haar betrokkenheid bij het zitvolleybal.

In juli 2019 heeft het EK zitvolleybal plaatst gevonden en op de website van de Nevobo hebben we gezien dat er hiervoor aandacht was, en werd Jantine Hop gemeld als fysiotherapeut. Toch is er in 2021 nog steeds geen foto geplaatst van Jantine Hop op de teampagina van het Nederlands Heren Zitvolleybal Team op de website van de Nevobo. Waarom niet? Goed om te zien dat het communicatie team van de Nevobo wel foto’s heeft geplaatst van alle stafleden bij het Nederlands heren en dames volleybal team, waar sommige stafleden nog niet zo lang actief zijn in een rol bij het team, in ieder geval korter dan Jantine Hop bij het NHZT. Waarom lukt het eigenlijk het communicatie team van de Nevobo niet om een foto te plaatsen van Jantine Hop als staf bij het Nederlands Heren Zitvolleybal team? Waarom zien we sinds 2019 nog steeds geen foto van Jantine Hop? Iets met desinteresse voor zitvolleybal? Als je het mij vraagt, het zoveelste bewijs dat er zowel onbewust als bewust vanuit de Nevobo niet de juiste aandacht en interesse is voor het zitvolleybal in Nederland.

Waarschijnlijk zal Jantine Hop er echt niet slechter door slapen dat haar foto alweer voor lange tijd ontbreekt om de team pagina van het NHZT, maar professioneel is het niet.

In april 2021 is Jantine Hop alweer 2 jaar actief en betrokken bij het NHZT en naar wat ik begreep tot tevredenheid van spelers en staf. Voor het communicatie team van de Nevobo is Jantine Hop echter nog steeds de grote onbekende. Mocht u Jantine Hop een keer zien, geeft haar eens een schouderklopje voor het werk wat ze doet bij het zitvolleybal. Het zal haar vast goed doen.