Dezelfde droom steeds maar weer                                                            

Wie op de website van volleybal.nl meer wilt weten over het Nederlands heren zitvolleybal team, krijgt een eigen pagina te zien met verschillende verwijzingen. Hier is ook de droom van het Nederlands Heren zitvolleybal team te vinden. Deelname aan de Paralympische spelen van Parijs 2024. Prachtig zou je misschien kunnen denken, maar het blijft al heel lang bij dromen en niets anders dan dat. De resultaten zijn de afgelopen jaren alleen maar minder geworden en de bondscoach kan, of misschien beter gezegd mag, gewoon blijven. Desalniettemin heeft het Nederlands heren zitvolleybal team nog steeds een droom, zo is te lezen op de website. 

"De droom naar de Olympische Ringen
Parijs 2024. Twaalf mannen in Oranje pakken lopen in een karavaan van sporters achter een fakkel aan. De glimlach op hun gezicht is niet weg te denken. Cameraflitsen, gejoel en wuivende handen is het enige wat ze zien en horen in het grote stadion. Datgene waarvan zij altijd al gedroomd hebben, is werkelijkheid geworden: deelname aan de Paralympische Spelen van Parijs in 2024"

 

Prachtige tekst misschien maar Olympische ringen? Het zoveelste foutje vanuit het communicatie team van de Nevobo met betrekking tot het zitvolleybal. Maar naast deze fout valt het al jaren op dat het steeds maar weer precies dezelfde tekst is die wordt gebruikt en slechts op 1 punt wordt aangepast, namelijk de stad. Zo zien we in 2015-2016 hetzelfde bericht maar met Rio de Janeiro in plaats van Parijs staan en vanaf 2016 tot en met 2020 zagen we Tokyo in plaats van Parijs staan. En de komende jaren zullen we waarschijnlijk Parijs zien staan. Is het werkelijk deze manier van werken wat er bij het communicatie team van de Nevobo wordt toegepast voor het zitvolleybal? 

Je hoeft geen communicatiedeskundigen te zijn om te weten wat er na 2024 in de tekst zal staan, juist Los Angeles!  Laten we dan wel hopen dat de Olympische ringen ondertussen zijn aangepast want ook dat is in al die jaren niet gewijzigd.  

De droom blijft hetzelfde, net als de tekst.