Weer niet compleet, alleen bij het zitvolleybal             20 Juli 2018

Vrijdag 20 juli 2018. Op het WK zitvolleybal voor vrouwen zijn de halve finales vandaag gespeeld en de heren teams hadden een reisdag naar Den Haag waar morgen, zaterdag 21 juli en zondag 22 juli de halve finales en finales zullen worden gespeeld.  Morgen, zaterdag 21 juli vinden de finale wedstrijden plaats voor de vrouwen. De halve finale wedstrijden werden vandaag gespeeld om 13.00 uur en om 15.00 uur en zo weten we dat de finale morgen zal gaan tussen USA vs Rusland en dat de wedstrijd om het brons tussen China en Italië zal worden gespeeld.  En in de ochtend wisten we ook wie er voor plaats 5 zou gaan strijden, waarvan de andere tegenstander om die 5e plaats wedstrijd, de wedstrijd om 18.00 moest gaan spelen en dus winnen. We kennen het complete zitvolleybal wedstrijdprogramma voor morgen dan ook al vroeg in de avond.

Op vrijdag 20 juli om 23.27 uur plaats de NEVOBO een artikel over Volley 2018 op haar website waar de melding wordt gemaakt over het programma van de Nederlandse teams voor zaterdag 21 juli 2018. En we zien in het artikel dat voor het Beach volleybal en het Onder 20 jaar jongens volleybal toernooi de wedstrijdschema’s compleet worden gemeld, maar voor het Dames zitvolleybal zijn de wedstrijden om plaats 1 tot en met plaats 8 niet ingevuld. Het dames zitvolleybal programma is wel bekent, maar de NEVOBO toont het niet op haar website.

Vast weer veel te veel moeite voor de NEVOBO om de wedstrijd informatie over het zitvolleybal in de ochtend, middag en begin van de avond te verzamelen. Opnieuw alleen bij het zitvolleybal dat het niet compleet is en dus is het weer het zitvolleybal wat niet de juiste aandacht krijgt. Kleine foutjes bij het zitvolleybal toernooi, maar telkens weer opnieuw? Het begint nu dan ook echt heel erg te irriteren. Of zijn dit geen kleine foutjes meer? Ik vind van niet, als je niet weet te vermelden wie er om de medailles spelen en wie er in de finale staat!

En zelfs enkele dagen nadat het WK zitvolleybal toernooi over is, blijkt duidelijk dat ook nadien het wedstrijdschema nog steeds niet is ingevuld of bijgewerkt. 

Het blijft dan ook opnieuw triest om te zien hoe de NEVOBO met het zitvolleybal betrokken denkt te zijn. Bij de competitie wedstrijden gaat het vaak fout maar zelfs op een WK zitvolleybal maken ze dezelfde fouten door geen juiste betrokkenheid te tonen en hierdoor fouten te maken of niet compleet te zijn in het delen van informatie.

Het went nooit!