Zitvolleybal informatie op de website www.volleybal.nl 

 

Op 1 juli 2021 werd er al melding gemaakt dat de website www.volleybal.nl niet de correcte, meest actuele of soms zelfs fout informatie liet zien over het zitvolleybal.

Als we vandaag, in december 2021, kijken dan zien we dat er nog steeds weinig aangepast is. Waarom eigenlijk niet, als zitvolleybal serieus zou worden genomen?

Hieronder een paar voorbeelden;

  1. De zitvolleybal coördinator van de Nevobo, Shane van der Horst, is alweer sinds september 2021 begonnen. Wie in december 2021 op de website kijkt onder het zitvolleybal, ziet echter nog steeds niet de naam van deze zitvolleybal coördinator als contactpersoon vermeld staan. Misschien nuttig om dit snel aan te gaan passen, zodat personen die geïnteresseerd zijn direct met de juiste persoon in contact komen?

Competitie informatie over het zitvolleybal

Wie geïnteresseerd is in de Nederlandse zitvolleybal competitie, kan op de competitie pagina de keuze maken tussen eredivisie of 1e divisie zitvolleybal. Helaas blijkt de 1e divisie zitvolleybal niet te werken, en zo is het dus niet mogelijk om de resultaten te zien van de 1e speelronde in Haarlem, van 23 oktober 2021 en welke zitvolleybal teams er allemaal deelnemen in de 1e divisie zitvolleybal competitie. Ook het wedstrijd programma van 4 december 2021 was niet zichtbaar en ook is onbekend wanneer de andere speelrondes zullen gaan zijn in 2022.  Van de eredivisie zitvolleybal is wel informatie zichtbaar op de betreffende pagina.

Het Nederlands dames zitvolleybal team

De teampagina is niet bijgewerkt. Zo zien we een teamfoto met 11 speelsters, terwijl er maar 9 speelsters in het team actief zijn. De teamfoto van het EK zitvolleybal 2021 is de laatst foto en dus de meest actuele foto.  Bron: paravolley Europe

En ook het programma kan iets aangepast worden, aangezien kwalificatie voor het WK niet meer van toepassing is.

Goed om te zien dat de resultaten van het EK zitvolleybal 2021 snel op de pagina werden geplaatst.

Het Nederlands heren zitvolleybal team

Net als bij het dames zitvolleybal team is de teamfoto verouderd. De meest recente teamfoto is van het EK zitvolleybal 2021. Bron: Paravolley Europe

Ook zijn de bondscoach en de teammanager gestopt sinds oktober 2021 maar staan nog wel vermeld op de team pagina. Van de andere stafleden is geen foto aanwezig.

Gaan we in 2021 nog zien dat deze bovenstaand informatie zal worden aangepast en dan ook de andere fouten die op de zitvolleybal pagina staan gemeld (o.a. verwijzing Olympische ringen) zodat de website pagina zitvolleybal eindelijk eens correct en actueel zal zijn?